Reforma integral masia a Sant Just Desvern

Donar una nova vida a espais antics

Masia de l'any 1900 que ja havia estat reformada en el seu interior l'any 1983 i a la que es va afegir una segona planta als anys noranta. En aquesta ocasió es volia modificar la distribució per a millorar l'accessibilitat i les condicions d'habitabilitat. A més a més, s'aprofita per donar un nou aire més actual als espais, tant per l'ús de materials com pel disseny d'interiors.

Tipus de projecte:
Masia
Client:
Privat
LocalizaciĂł:
Sant Just Desvern
SuperfĂ­cie construĂŻda:
136,41m²
Arquitecte:
Anna Duelo

Arquitecte

Anna Duelo

Ens apassionen aquest tipus de projectes on, a través del disseny i els materials utilitzats, es brinda una segona vida a edificis antics amb molta història.

"Els millors edificis s'aprofiten de les vistes, el clima i la llum"

Norman Foster

Anna Duelo

COO, fundadora i arquitecta

Com ho vam fer

Millorant l'accessibilitat i l'habitabilitat

Amb el projecte de reforma es pretén conservar els m² d’edificabilitat, enderrocant l’edifici auxiliar situat a la part del darrere de la masia i donant aquests m² a l’edifici principal, per tal de donar millora a l’accessibilitat i habitabilitat. D'aquesta forma es millora l’accés entre plantes amb una nova escala. Es crea també un nou bany de cortesia a la planta baixa, i es fa una segona terrassa a la última planta.

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

ProtecciĂł de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Altres projectes

Reforma integral a l’Eixample de Barcelona

Disseny de centre de yoga

Abrir chat